Noniin.. Nyt voin sanoa olevani varma etten muuta ikinä niin suureen kaupunkiin ku Hesaan :D Mutta oli kyllä hauska ja mukava reissu :) Valitettavasti shoppailureissu keskustas tuotti pettymyksen. En löytänyt käytännössä yhtään mitään itelleni, kun kävimme kavereiden kaa Kampissa. Mutta löysin sentää tuliaisia :) Kävin muumi- liikkeessä ja sieltä ostin itelleni ihanan pikkusen mörkö avaimenperän ja muumipeikko- pehmon pikkuveikalle. Niin, tosiaan.. Menomatkan aikana ku pysähdyimme tauolle Heinolaan, löysin sieltä Jalokivi galleriasta tuliaisia myös kahelle pikkusiskolle. Lisko ja kilpikonna- "pehmot."  Ja Hesan keskustas sitte tuli bongattuu idolsista tutun Kristianin. Vähä aikaa kesti ku tajusin asian x)

Siskoille ostamani lisko ja kilpikonna (:

Näköala Kampin 5:stä kerroksesta.

Illalla sitten mentiin linkulla Tikkurillaan motellille jossa yövyttiin se yks yö.

Sitten perjantai aamuna lähdettiin messukeskukseen muotimessuille. Jossa oli muoti, kauneus ja terveys- hallit erikseen. Muotipuolella oli vaikka ja mitä. Vaatteita, asusteita... ja lisäksi siellä järjestettiin muotinäytöksiä, joista katoin kaksi. Ensimmäisessä muotinäytöksessä oli sellasia "perusvaatteita", kun taas sitte toisessa oli teemana Juhlat, jossa esiteltiin juhlaan tarkoitettuja pukuja, kuten esim. häihin.

Yksi arkiasu

Juhlaan tarkotettu asu

Morsiuspuku

Omasta mielestäni ne kaks näytöstä olivat upeat. Asut olivat upeita, vaikka jotkut niistä olivat sellaisia joita en ite käyttäisi mistään hinnasta X) Näytösten jälkeen mä ja kaverit kierreltiin ympäri hallia vielä vähän, ja mä löysin ihanan Italiassa tehdyn nahkalaukun :P Ja se oli vieläpä tarjouksessa, nii en tietenkää voinu olla ostamatta sitä. Ja kyllä, bongasin sieltäki pari julkkista; Saimin ja Saken (tuttuja mulle Suomen huippumalli haussa- ohjelmasta) ja olin vähä seota ku kaveri sano että tuolla on Saimi, kun olimme syömässä Hesessä :D Ja lähettiin Hesasta ajamaan melkein alkuillasta ja oltiin Nivalassa 24 aikaan ja pääsin kyydillä kotiin Haapaveelle n. puoli yhen aikaan. Kieltämättä matka oli kokemuksellinen ja mahtava :) Lähtisin joskus uudestaan <3

Ostamani nahkalaukku

VR:n kaksi ukkoo rautatieasemalla

Helsingin sanomat, Ilta-sanomat ja Talous-sanomat

Vielä muutama kuva muotinäytöksestä.

Uuuh c(;

ihanat :3

Ihana mekko ;3

 

Ethän kopioi kuvia tai tekstejä ilman lupaani, kiitos!!!